2 MAN 0 Опубликовано 17 июня, 2006 Franz Ferdinand "Jacqueline" Jacqueline was seventeen Working on a desk When Ivor Peered above a spectacle Forgot that he had wrecked a girl Sometimes these eyes Forget the face they're peering from When the face they peer upon Well, you know That face as i do And how in the return of tha gaze She can return you the face That you are staring from It's always better on holiday So much better on holiday That's why we only work when We need the money Gregor was down again Said come on, kick me again Said i'm so drunk I don't mind if you kill me Come on you gutless I'm alive I'm alive I'm alive And how i know it But for chips and for freedom I could die It's always better on holiday... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Dark Elf 6 Опубликовано 17 июня, 2006 Элизиум - Как бы все Как бы все начав сначала я все жизнь переменю Я продам свою гитару, усилок свой разобью я найду себе работу, стану я туда ходить Буду правильно во всем я жить Весь панк рок чертям пошлю я, я смогу его забыть Стану я совсем хорошим будут все меня любить И дурные все привычки я смогу в себе убить Хорошо мы тогда будем жить Вместо левых всех поружек заведу себе одну Чтоб всегда бы отгоняла от меня беда Вот довольно будет мама и наверно счастлив я И отстанут старые друзья Весь панк рок чертям пошлю я, я смогу его забыть Стану я совсем хорошим будут все меня любить И дурные все привычки я смогу в себе убить Хорошо мы тогда будем жить Вместо левых всех поружек заведу себе одну Чтоб всегда бы отгоняла от меня беда Вот довольно будет мама и наверно счастлив я И отстанут старые друзья Лови мгновение, цени заключенную только в нем одном осязаемость существования. Ведь прошлое ушло, а будущее туманно. Радуйся и сражайся, смейся и плачь, люби, сколько хватит сердца... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 17 июня, 2006 The White Stripes You're Pretty Good Looking (For a Girl) You're pretty good looking: Oh yeah you're pretty good looking for a girl but your back is so broken and this feeling's still gonna linger on until the year 2525 now yeah you're pretty good looking for a girl your eyes are wide open and your thoughts have been stolen by the boys who took you out and bought you everything you want now yeah you're pretty good looking oh yeah you're pretty good looking yes you're pretty good looking oh yeah for a girl lots of people in this world but I want to be your boy to me that thought is sounding so absurd and I don't wanna be your toy cause you're pretty good looking for a girl my future's wide open but this feeling's still gonna linger on until I know everything I need to know now yeah you're pretty good looking oh yeah you're pretty good looking yes you're pretty good looking oh yeah for a girl Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
филипок 0 Опубликовано 17 июня, 2006 беги беги... беги вперёд не смотри назад не оглядывайся сожги... сожги внутри память о ней не думай не вспоминай убей нерв главный нерв беги... беги от меня не смотри мне в глаза в моих глазах ложь я не объективен сожги... сожги одеяло сраных надежд останься голым как лицо а по лицу слеза беги... расскажешь потом как провёл время на рисовых полях на маковой соломке семя... кто мы? океан людей? бремя земли? это такая игра это всего лишь игра это дедкеды Работай как будто тебе не нужны деньги, Танцуй как будто не кто не видет, Пой, как будто тебя не кто не слышит, Люби как будто тебе не кто и не когда не причинял боль! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 17 июня, 2006 The Beatles Please Please Me (Lennon/McCartney) Last night I said these words to my girl, I know you never even try, girl, C'mon... Please please me, whoa yeah, like I please you. You don't need me to show the way, love. Why do I always have to say "love," C'mon... Please please me, whoa yeah, like I please you. I don't wanna sound complainin', But you know there's always rain in my heart (in my heart). I do all the pleasin' with you, it's so hard to reason With you, whoah yeah, why do you make me blue. Last night I said these words to my girl, I know you never even try, girl, C'mon... Please please me, whoa yeah, like I please you. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
sistra_podonka 4 944 Опубликовано 17 июня, 2006 HIM - Gone with the sin I love your skin oh so white I love your touch cold as ice And I love every single tear you cry I just love the way you're losing your life Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are Ohohohohoh my Darling, completely torn apart You're gone with the sin my Baby and beautiful you are You're gone with the sin my Darling I adore the dispair in your eyes I worship your lips once red as wine I crave for your scent sending shivers down my spine I just love the way you're running out of life Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are Ohohohohoh my Darling, completely torn apart You're gone with the sin my Baby and beautiful you are You're gone with the sin my Darling БИГИМОТЫ ФОРЭВА! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 17 июня, 2006 Franz Ferdinand "This Fire" Eyes, boring a way through me Paralyse, controlling completely Now there is a fire in me A fire that burns This fire is out of control I'm going to burn this city Burn this city This fire is out of control I'm going to burn this city Burn this city This fire is out of control I'm going to burn this city Burn this city This fire is out of control I'm going to burn it, I'll burn it I, I, I'll burn it down Eyes, burning a way through me Overwhelm, destroying so sweetly Now, there is a fire within me A fire that burns This fire is out of control I'm going to burn this city Burn this city This fire is out of control I'm going to burn this city Burn this city This fire is out of control Then I, I'm out of control And I burn, Oh, how I burn for you Burn, oh how I burn for you Burn, how I Burn, how I Burn, oh how I... This fire is out of control, I'm gonna burn this city, Burn this city... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Antigona 392 Опубликовано 20 июня, 2006 А. Розенбаум На плантациях любви Вот снова ночь моя темна, И день мой бел... Кто виноват, что ты одна В моей судьбе?.. Еще вчера я был другой... ...Я так скучаю по тебе, моя любовь. Еще вчера я этих сло Не мог сказать, Когда дарили мне тепло Твои глаза. Теперь я стал твоим рабом И на свободу не прошусь, моя любовь. Нет на плантациях любви Замков-ключей, Не убегу я, не лови меня, Зачем? Когда ты далеко, Не шевельнуть рукой И рифмы мне не найти, Я пробовал петь, Но голос хрипел И не попадал в мотив. Мне хорошо, когда огонь Горит в груди, Когда защитой от врагов Необходим... Ты прикажи, и в миг любой Стрелу поймаю на лету, моя любовь. Струной натянутой хрипит, Звенит душа. За все, что будет, извини, Живу спеша... Рожденный от любви, Пришел я в этот мир Тебя отыскать в толпе И за руку взять, Забыв, что нельзя, И эти слова пропеть... Луч солнца первый, лампы свет, Остывший чай... Глаза болят от сигарет, Виски стучат. На крыше кот, И хвост трубой, Мы с ним скучаем по тебе, Моя любовь... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Злой Собак 10 324 Опубликовано 20 июня, 2006 Animal Jazz 15 Умирает ангел Белое крыло Умирает в парке Укутанный дождем Уходит в никуда Укроет все вода Пятнадцать навсегда И боль сполна 15 светлых весен Камнем под лед В темноту и осень Навсегда уйдет Уходит в никуда Укроет все вода Пятнадцать навсегда И боль сполна Пятнадцать долгих снов О том, как мне будет плохо без тебя Пятнадцать долгих лун В доме с забитыми окнами без тебя Ничо не продаю. Ничо не покупаю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 20 июня, 2006 Scorpions Wind Of Change I folow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change An August summer night Soldiers passing by Listening to the wind of change The world is closing in Did you ever think That we could be so close, like brothers The future's in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change Walking down the street Distant memories Are buried in the past forever I folow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change The wind of change Blows straight into the face of time Like a stormwind that will ring the freedom bell For peace of mind Let your balalaika sing What my guitar wants to say Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
St-Loius 0 Опубликовано 21 июня, 2006 Пси(х)ея - КЛОН FUTURE Стопками сложены в клетках запаянных Масс медиа – на с*ка жри Работа зрелище драгз предоставлены Схема проверена, выход закрыт ДЫРЫ ДЫРЫ дыры в глазах И пустые квартиры Секс Наркотики Насилие Делаем тысячи новых людей Блеск железного покрытия Внутренность роботов морды свиней Сделай мне больно Теперь уже можно Сделай мне больно Я знаю тебе ведь не сложно Разберите меня по частям Воссоздайте в правильной форме Такого как нужно вам Мысли отсутствуют давление в норме ДЫРЫ ДЫРЫ дыры в глазах И пустые квартиры Секс Наркотики Насилие Делаем тысячи новых людей Блеск железного покрытия Внутренность роботов морды свиней Сделай мне больно Теперь уже можно Сделай мне больно Я знаю тебе ведь не сложно КЛОН FUTURE КЛОН FUTURE Людям Планеты Земля "Не лезьте мне в душу Идите все на х**" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
TWISTEDZERO 0 Опубликовано 21 июня, 2006 DISTERBED-даун виз зе сикнесс Drowning deep in my sea of loathing Broken your servant I kneel It seems what's left of my human side Is slowly changing in me Looking at my own reflection When suddenly it changes Violently it changes (oh no) There is no turning back now You've woken up the demon in me Get up, come on get down with the sickness Open up your hate, and let it flow into me You mother get up You fucker get up Madness is the gift, that has been given to me I can see inside you, the sickness is rising Don't try to deny what you feel It seems that all that was good has died And is decaying in me It seems you're having some trouble In dealing with these changes Living with these changes (oh no) The world is a scary place Now that you've woken up the demon in me (And when I dream) No mommy, don't do it again Don't do it again I'll be a good boy I'll be a good boy, I promise No mommy don't hit me Why did you have to hit me like that Why did you have to be such a bitch Why don't you, Why don't you fuck off and die Why can't you just fuck off and die Why can't you just leave here and die Never stick your hand in my face again bitch FUCK YOU I don't need this shit You stupid sadistic abusive fucking whore How would you have to see how it feels mommy Here it comes, get ready to die Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
TWISTEDZERO 0 Опубликовано 21 июня, 2006 [африка.spb] выбор свободных где меня окружают темные лица темные лица меня это не раздражает но это не снится мне это не снится ведь это aфрика\петербурга сотни богов сотни богов сотни богов и вся саванна дорога дорога в zion.. вуду в подвалах вуду в борделях куклы на стенах ну а куклы в булавках страшная тайна темная маска кому-то откроется кому-то откроется aфрика\петербурга сотни богов сотни богов сотни богов и вся саванна дорога дорога в zion aфрика как слышно aфрика черная aфрика цветная aфрика черная aфрика красная aфрика как слышно aфрика цветная aфрика красная aфрика черная aфрика... выбор свободных где меня окружают темные лица темные лица меня это не поражает но это не снится мне это не снится ведь это африка-а-а-а-а-а выбор богов Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 21 июня, 2006 Franz Ferdinand "Cheating On You" Goodbye girl, because I'm lonely Goodbye girl, it isn't over Goodbye girl, because it's only love Goodbye girl, you know you want me Goodbye girl, yes I'm a loser Goodbye girl, you know it's only love I'm cheating on you, yeah I'm cheating on you, yeah I'm cheating on you, yeah You're cheating on me Goodbye girl, you are are the only one Goodbye girl, I know you want me Goodbye girl, you are the only love Goodbye girl, now if you're lonely Goodbye girl, why don't you join me Goodbye girl, you know it's only love I'm cheating on you, yeah I'm cheating on you, yeah I'm cheating on you, yeah I'm cheating on me Oh, watch out! Watch out! I'm cheating on you! Goodbye girl, goodbye girl Goodbye girl, goodbye girl Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
St-Loius 0 Опубликовано 26 июня, 2006 ##### - Ladies and gentlemen Звук отправляет свет в никуда. Кровь превращает сталь в города. Для низкого звука продано небо, а я же хотел всего лишь любви. Сколько? Много разных фрагментов падало прямо на голову мне. Грани странно обжигали то, что было бы в завтрашнем дне. Трип. Чуть-чуть светлей, чем темней. Я хочу, чтобы ночь была чем день светлей. А что же надо? Что еще? Я знаю! Все мое: Звук! Свет! Кровь! Сталь! Отжигай в последний раз, модный junky-п*дераст. Людям Планеты Земля "Не лезьте мне в душу Идите все на х**" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение