2 MAN 0 Опубликовано 12 сентября, 2006 The Doors Strange Days Strange days have found us Strange days have tracked us down They're going to destroy our casual joys We shall go on playing or find a new town Strange eyes fill strange rooms Voices will signal their tired end The hostess is grinning Her guests sleep from sinning Hear me talk of sin and you know this is it Strange days have found us And through their strange hours We linger alone Bodies confused Memories misused As we run from the day To a strange night of stone Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Р@м@шка 0 Опубликовано 20 сентября, 2006 Банд'Эрос "Коламбия Пикчерз не представляет" Мне по* на хит-парады От Prado, Gucci и D&G наряды Не надо, мы и так в поряде Ну где же вы, *** Утешьте дядю Занимай место, пока не тесно Хватай попкорн, будет интересно Плюс удобные кресла и всем расслабиться Шоу начинается На дорожке ковровой при полном параде Соберутся все голливудские тёти Погляди в каком наряде, ах И что же мы увидим сзади А добрый Терминатор мочит врагов (I'll be back) И вот вам губернатор новый готов Такая вот народная любовь А у меня любовь другая И такой любви не доверяю я И Т.Д. А вообще меня прёт от таких песенок..)))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
St-Loius 0 Опубликовано 20 сентября, 2006 Sepultura - Roots Bloody Roots Roots Bloody Roots Roots Bloody Roots Roots Bloody Roots Roots Bloody Roooaaaaaahh I Believe in our fate We don't need to fake It's all we wanna be Watch me freeeaaak !! I say We're growing every day Getting stronger in every way I'll take you to a place Where we shall find our Roots Bloody Roots Roots Bloody Roots Roots Bloody Roots Roots Bloody Roots Rain Bring me the strength Is breeding me this way To get to another day and all I want to see Set us free Why Can't you see Can't you feel This is real Ahhh I pray We don't need to change Our ways to be saved That all we wanna be Watch us freak Людям Планеты Земля "Не лезьте мне в душу Идите все на х**" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 20 сентября, 2006 The Doors Love Me Two Times Love me two times, baby Love me twice today Love me two times, girl I'm goin' away Love me two times, girl One for tomorrow One just for today Love me two times I'm goin' away Love me one time I could not speak Love me one time Yeah, my knees got weak Love me two times, girl Last me all through the week Love me two times I'm goin' away Love me two times I'm goin' away Love me one time I could not speak Love me one time Yeah, my knees got weak Love me two times, girl Last me all through the week Love me two times I'm goin' away Love me two times I'm goin' away Love me two times, baby Love me twice today Love me two times, girl I'm goin' away Love me two times, girl One for tomorrow One just for today Love me two times I'm goin' away Love me two times, baby Love me twice today Love me two times, girl I'm goin' away Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 21 сентября, 2006 Led Zeppelin Good Times Bad Times (Bonham/Jones/Page) In the days of my youth, I was told what it means to be a man, Now I've reached that age, I've tried to do all those things the best I can. No matter how I try, I find my way into the same old jam. *Good Times, Bad Times, you know I had my share; When my woman left home for a brown eyed man, Well, I still don't seem to care. Sixteen, I fell in love with a girl as sweet as could be, Only took a couple of days 'til she was rid of me. She swore that she would be all mine and love me till the end, But when I whispered in her ear, I lost another friend, oooh. * Chorus I know what it means to be alone, I sure do wish I was at home. I don't care what the neighbors say, I'm gonna love you each and every day. You can feel the beat within my heart. Realize, sweet babe, we ain't ever gonna part. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Gvardeec 2 Опубликовано 22 сентября, 2006 Blind Guardian. Battlefield It cannot be seen But there's blood on the green Only god knows I'm innocent Take me, take me home A dark seed reigns in me Like the storm rules over the sea I challenge thee, do not cross this bridge alone Don't dare me now The threatening shadows will pass by There're getting closer now Open your eyes Wake up my dear young friend And hate shall fade away I will not move, yet I'll stand still, instead There on the battlefield he stands Down on the battlefield he's lost And on the battlefield it ends War and anger shall reign The clash of iron can be heard By blindness you're driven insane I'm lost in anguish and grief Sorrow won't wane 'til you die A shattered body deeply hurt And darkness will cover the light It's gone forevermore The field's been left in sorrow The father and the son They're gone The sun shines bright And anger rises Lorn and lonely Torn apart Don't you think It's time to stop now We were charmed and fooled by the old serpent's kiss Let's pray That heaven is on our side Through violence and horror Shall honour arise So let's pray And blessed shall be our leader We follow the noble and bright Don't you hear me crying Crying Come take me away I hallow thy name There on the battlefield he stands Down on the battlefield he's lost And on the battlefield it ends War and anger shall reign The clash of iron can be heard By blindness you're driven insane I'm lost in anguish and grief Sorrow won't wane 'til you die A shattered body deeply hurt And darkness will cover the light It's gone forevermore That's what minstrel sing Join in the horrible screams Take part in murderous deeds Renowned be the lion-hearted Join in the minstrelsy Wailing in endless grief It eagerly longs for more Broken bodies lay down on the ground Blood sheds all over the place The green will be stained forever And hate reigns all over the field They keep struggling on in anger Fiercely intense Outrageous, too blind to see And in pain they keep on singing We claim the land for the highlord God bless the land and our highlord War and anger shall reign The clash of iron can be heard By blindness you're driven insane I'm lost in anguish and grief Sorrow won't wane 'til you die A shattered body deeply hurt And darkness will cover the light It's gone forevermore "Соколиная Охота" оф.сайт "Соколиная Охота" вконтакте "Соколиная Охота" на MySpace "Соколиная Охота" на Last Fm Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 22 сентября, 2006 The Doors People Are Strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
филипок 0 Опубликовано 22 сентября, 2006 Океан Моей надежды-Океан Ангелы не убивают ангелы не лгут С рассветом сны куда-то уйдут Едва заметные для глаз следы у самой воды Я не хочу чтобы ты Была так печальна Я заберу твое отчаянье Всё что осталось от светлой мечты Не будет больше этих страшных снов Я знак подам тебе что я готов Мне все понятно без слов Я все закрою двери Все уничтожу звуки Твоих шагов Прости меня мой океан Но все напрасны усилья твои И моя мечта прости Я должен уйти едва дождавшись утра Мне уже пора Я готов поверить во всё Что вернёт тебя назад Пока есть силы Нужно прыгать вниз Чтобы покинуть этот ад Работай как будто тебе не нужны деньги, Танцуй как будто не кто не видет, Пой, как будто тебя не кто не слышит, Люби как будто тебе не кто и не когда не причинял боль! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 22 сентября, 2006 Led Zeppelin Out On The Tiles (Bonham/Page/Plant) As I walk down the highway all I do is sing this song, And a train that's passin' my way helps the rhythm move along. There is no doubt about the words are clear, The voice is strong, is oh so strong. I'm just a simple guy, I live from day to day. A ray of sunshine melts my frown and blows my blues away, There's nothing more that I can say but on a day like today I pass the time away and walk a quiet mile with you. *All I need from you is all your love, All you got to give to me is all your love, All I need from you is all your love, All you got to give to me is all your love. Oooh yeah, ooh yeah, ooh yeah, oh yeah. I'm so glad I'm living and gonna tell the world I am, I got me a fine woman and she says that I'm her man, One thing that I know for sure gonna give her all the loving Like nobody, nobody, nobody, nobody can. Standing in the noonday sun trying to flag a ride, People go and people come, see my rider right by my side, It's a total disgrace, they set the pace, it must be a race And the best thing I can do is run. * Chorus Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 29 сентября, 2006 Arctic Monkeys When The Sun Goes Down So who's that girl there? I wonder what went wrong So that she had to roam the streets She don't do major credit cards I doubt she does receipts It's all not quite legitimate And what a scummy man Just give him half a chance I bet he'll rob you if he can Can see it in his eyes, yeah That he's got a driving ban Amongst some other offences And I've seen him with girls of the night And he told Roxanne to put on her red light They're all infected but he'll be alright Cause he's a scumbag, don't you know I said he's a scumbag, don't you know! Although you're trying not to listen I bet your eyes are staring at the ground She makes a subtle proposition Sorry love I'll have to turn you down And oh he must be up to something Want half a chance to show he's more than likely I've got a feeling in my stomach I start to wonder what his story might be What his story might be They said it changes when the sun goes down And they said it changes when the sun goes down And they said it changes when the sun goes down Around here Around And look here comes a Ford Mondeo Isn't he Mister Inconspicuous And he don't have to say 'owt She understands she's here to get picked up And she's delighted when she sees him Pulling in and giving her the eye Because she must be fucking freezing Scantily clad beneath the clear night sky She don't stop in the winter, no and... They said it changes when the sun goes down And they said it changes when the sun goes down And they said it changes when the sun goes down Around here They said it changes when the sun goes down And they said it changes when the sun goes down And they said it changes when the sun goes down Around here Around here What a scummy man Just give him half a chance I bet he'll rob you if he can Can see it in his eyes that he's got a nasty plan I hope you're not involved at all Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Alex052 0 Опубликовано 29 сентября, 2006 Зоопарк. Баллада О Кроки, Ништяке и Карме Кроки был торговцем – он продавал бетон. Однажды он поехал в Центервилль отправить пару тонн. Запряг телегу, погрузил товар и не забыл запас еды и вот... Но тут у городских ворот его догнал Зур-звездочет. Одет был Зур в смешной халат, весь в искрах и цветах, И он сказал: "Друг Кроки, ты допустил большой промах. Ведь ты же знаешь: Марс – твоя звезда, ты был рожден под знаком Льва, И твоя карма не велит отправляться в путь – сегодня ведь среда! " "Среда? ", – ответил Кроки, – "Среда, да ну и что ж? Ты – оккультист, а я вам всем не верю ни на грош!" "Постой, мой друг! ", – взмолился Зур, – "Хоть ты туп как баран, Я все же дам тебе совет: в дороге не смотри по сторонам". "Привет! ", – ответил Кроки и подстегнул коней, Ведь предстоял далекий путь длиною в девять дней. Вот ехал Кроки, ехал уже который день. Пейзаж был гол и прост – поля и от деревьев тень. Но вдруг увидел: в поле стоит престранный знак. Он подошел и прочитал: "Направо – всем ништяк!" "Ништяк", – подумал Кроки, – "мне б щас не помешал". И он шагнул направо и в тот же миг пропал... У этой песни есть мораль и смысл ее прост: Не суй свой нос в чужой ништяк, не то исчезнет нос. И если ты пошел туда, то смотри, куда идешь, А главное – запомни: против кармы не попрешь! Ведь любой дурак знает - кошке нужен дом Хотя б уголок, просто укрытие От злых детей и собак.© Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Alex052 0 Опубликовано 29 сентября, 2006 Зоопарк. Ода Ванной Комнате Ванная – место, где можно остаться совсем одному, Сбросить груз забот, растворить их в воде. Дверь заперта и сюда не войти уже никому, Ты, наконец, один в этой белой пустоте. Ванная – место, где можно раздеться совсем донага, Вместе с одеждой сбросить улыбку, страх и лесть. И зеркало – твой лучший друг – плюнет тебе в глаза, Но вода все простит и примет тебя таким, как ты есть. О, Боже! Как хочется быть кем-то – Миллионером, рок-звездой, Святым, пророком, сумасшедшим Или хотя бы самим собой... Самим собой. Это сложно... Это возможно только здесь. Ванная – место, где так легко проникнуть в суть вещей, Поверить, что ты знаешь где правда, а где ложь, А главное – никто не видит чем ты занят здесь – То ли режешь вены, то ли просто блюешь. О, ванная комната! Пою тебе хвалу За простоту, за чистоту, За мыло и за душ, За всепрощение, за воскрешение, За очищенье наших душ! Ведь любой дурак знает - кошке нужен дом Хотя б уголок, просто укрытие От злых детей и собак.© Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Alex052 0 Опубликовано 29 сентября, 2006 Зоопарк. Если Ты Хочешь Нам всем нужен кто-то, Кого бы мы могли любить, И, если хочешь, ты можешь полюбить меня. И нам всем бывает нужно кого-то побить, Помучить, покалечить или даже убить, И, если хочешь, ты можешь погубить меня. И нам всем бывает нужно Поплакаться кому-то в жилет, И, если хочешь, ты можешь взять жилет у меня. И нам всем бывает нужно быть лучше других, Умнее, красивей и сильнее других, И, если хочешь, ты можешь быть лучше меня. Но если вдруг мы все станем в чем-то лучше, Я дам тебе шанс, и ты сможешь дать мне бой. Я дам тебе место за своею спиной. Так думай, думай, думай, что же делать со мной. Думай, думай, думай своей головой, Мы можем пить с тобой, Но мы не будем петь с тобой! И нам всем бывает нужно над кем-то посмеяться, И, если хочешь, ты можешь застебать меня, Так наставь мне рога и пришей мне хвост, Вперед, детка, не взорви мой мозг, Но, если хочешь, ты можешь взорвать меня. И чтобы жить, нам нужно жрать, А по ночам нужно спать, И, если хочешь, ты можешь спать рядом со мной. И нам всем нужен кто-то, кто бы нас любил, Всем нужен кто-то, кто бы нас любил, И, если хочешь, я полюблю и тебя. Но если вдруг мы все станем в чем-то лучше, Я дам тебе шанс, и ты сможешь дать мне мой. Я дам тебе место за своею спиной. Ты думай, думай, думай, что же делать со мной. Думай, думай, думай своей головой, Мы можем пить с тобой, Но мы не будем петь с тобой! Ведь любой дурак знает - кошке нужен дом Хотя б уголок, просто укрытие От злых детей и собак.© Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
2 MAN 0 Опубликовано 29 сентября, 2006 The Doors People Are Strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Несравненная 234 Опубликовано 30 сентября, 2006 Земфира - Снег Я ворвалась в твою жизнь, и ты обалдела. Я захотела любви, ты же не зaхотела. Может, я чё не то говорю, ты поcлушай, послушай. Я же дaрю тебе звезду, Продаю свою душу, напряги ж свои уши. Мне так мечталось, чтобы люди хотели иначе. У, незадача, попала сама под раздачу. Там первый снег, даже он ни к чему, ты молчишь, а послушай. Боже ж, я циник, а ты мне говоришь Про какую-то душу, пожалей ж мои уши. Я понимаю - ни к чему разговоры. Я не хочу с тобой сcoры. Веришь - больше знaешь. Можно слететь, улететь, налетаться. Может уйти, либо остаться, Но ты же таешь. Снег, Cнег, Cнег. Таешь, снег. Сорок минут пролетели, как слово "до завтра". Снег нa ботинках, во взгляде - сплошная неправда. Я так устала, чего ж ты хотела, сама-то хоть знаешь? Нет. Видимо есть, что и оттого Дуракa ты валяешь, меня напрягаешь. Я понимаю - ни к чему разговоры. Я не хочу с тобой сcoры. Веришь - больше знaешь. Можно слететь, улететь, налетаться. Может уйти, либо остаться, Но ты же таешь. Снег... Ах ты, фено-бар-би-тал, беспокойная я! Беспокойная я! Успокойте меня...)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение